За нас

Компанијата е основана во 2014 година, лоцирана во крајбрежниот индустриски парк во градот Ксидијан, округот Нингхаи во провинцијата Жеџијанг, Кина,

која зафаќа површина од повеќе од половина хектар, со 52 вработени, вклучувајќи 1 виш инженер, 2 средно истражувачи.Тоа главно

произведува прибор за бебиња како што се шишиња за хранење, преносни чаши за обука, цуцли и разни видови шишиња и брадавици со млеко за домашни миленици и др.Производите се претежно извозно ориентирани.

Главните суровини на производите се природниот латекс, силика гел и гума (во Кина има само неколку производители способни да произведуваат латекс брадавици), а нејзината технолошка експертиза зазема видно место во земјата.Поседувајќи доволна техничка сила, претпријатието може да се пофали со производствена линија со висока технологија воведена од странство, која работи со 12 машини за обликување со вбризгување со голема брзина, 1 машина за шише за хранење увезена од Јапонија и 2 автоматски машини за брадавици.Високо автоматизираната опрема ги надминува повеќето други бизниси во истата трговија, со капацитет од годишно производство од 5 милиони комплети различни шишиња за хранење и брадавици за цицање, па оттука пазарно се издвојува со апсолутна конкурентска предност.

Претпријатието придава големо значење на квалитетот на производот, има воспоставено систем за контрола на квалитетот на чело со генералниот менаџер со имплементација на системот TQM (Управување со вкупен квалитет), има добиено сертификат за системот за контрола на квалитетот ISO9001, како последица на тоа доби универзално одобрение од клиентите дома. и во странство, и секогаш ужива пофална репутација и кредитоспособност.


WhatsApp онлајн разговор!