За нас

Компанијата е основана во 2014 година, лоцирана во крајбрежниот индустриски парк во градот Ксидијан, округот Нингхаи во провинцијата Жеџијанг, Кина, кој зафаќа површина од повеќе од половина хектар, со 52 вработени, вклучувајќи 1 виш инженер, 2 средни истражувачи.Главно произведува прибор за бебиња како што се шишиња за хранење, преносни чаши за обука, цуцли и разни видови шишиња и брадавици со млеко за домашни миленици и др.Производите се претежно извозно ориентирани.

WhatsApp онлајн разговор!