Rreth Nesh

Kompania është themeluar në vitin 2014, e vendosur në Parkun Industrial Bregdetar të qytetit Xidian, Qarku Ninghai i Provincës Zhejiang, Kinë,

e cila mbulon një sipërfaqe prej më shumë se gjysmë hektari, me 52 punonjës, duke përfshirë 1 inxhinier të lartë, 2 studiues të ndërmjetëm.Ajo kryesisht

prodhon enë për foshnjat si shishe ushqimi, filxhan portativ për stërvitje, biberona dhe lloje të ndryshme shishe qumështi dhe thithkash për kafshët shtëpiake etj.Produktet janë kryesisht të orientuara drejt eksportit.

Lëndët e para kryesore të produkteve janë lateksi natyral, xhel silicë dhe goma (në Kinë, ka vetëm pak prodhues të aftë për të prodhuar thithka lateksi), dhe ekspertiza e saj teknologjike zë një vend të spikatur në vend.Duke poseduar forcë të mjaftueshme teknike, ndërmarrja krenohet me linjën e prodhimit të teknologjisë së lartë të prezantuar nga jashtë, duke operuar 12 makineri formimi me injeksion me shpejtësi të lartë, 1 makineri shishe ushqimore të importuara nga Japonia dhe 2 makina automatike thithëse.Pajisjet shumë të automatizuara ia kalojnë shumicën e bizneseve të tjera në të njëjtën tregti, me kapacitetin e një prodhimi vjetor prej 5 milionë komplete shishesh të ndryshme ushqimore dhe thithkash thithëse, prandaj në treg dallohet me avantazh absolut konkurrues.

Ndërmarrja i kushton rëndësi të madhe cilësisë së produktit, ka ngritur një sistem të kontrollit të cilësisë të drejtuar nga menaxheri i përgjithshëm me zbatimin e sistemit TQM (Total Quality Management), ka marrë certifikimin ISO9001 të Sistemit të Kontrollit të Cilësisë, për rrjedhojë ka fituar miratimin universal nga klientët në shtëpi. dhe jashtë vendit, dhe gëzon gjithmonë reputacion dhe kredibilitet të lavdërueshëm.


WhatsApp Online Chat!