Rreth Nesh

Kompania është themeluar në vitin 2014, e vendosur në Parkun Industrial Bregdetar të qytetit Xidian, Qarku Ninghai të Provincës Zhejiang, Kinë, i cili mbulon një sipërfaqe prej më shumë se gjysmë hektari, me 52 punonjës, duke përfshirë 1 inxhinier të lartë, 2 studiues të ndërmjetëm.Kryesisht prodhon enë për foshnjat si shishe ushqimi, filxhan portativ për stërvitje, biberona dhe lloje të ndryshme të shisheve dhe thithkave të qumështit për kafshët shtëpiake etj.Produktet janë kryesisht të orientuara drejt eksportit.

WhatsApp Online Chat!