sikat bulu sisir & sikat bx-I001

sikat bulu sisir & sikat bx-I001
  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 3000pcs
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NIngbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jumlah modél: bx-I001

    Ngaran brand:

    Nagara Asal: Zhejiang, Cina (daratan)

    Spesifikasi konci / Fitur Special:

    Ngaran: susu sikat botol
    Bahan: PC + PP
    karton ukuranana: 68 * 35.5 * 35.5cm
    Packing: OPP kantong
    istilah Harga: FOB Ningbo

    Ongkos Émbaran:

    • FOB Port: Ningbo

     

    • Kalungguhan Time: 10 - 20 poé
    • Dimensi per Unit: 31 × 7 × 7 senti
    • Beurat per Unit: 120 gram
    • Unit per Ékspor karton: 144
    • Ékspor karton Dimensi L / W / H: 68 × 35,5 × 35,5 sentimeter
    • Ékspor karton Beurat: 10,2 kilogram
    • Asia
    • Australasia
    • Sentral / Amérika Kidul
    • Éropa wétan
    • Pertengahan Wetan / Afrika
    • Amérika Kalér
    • Éropa kulon

    Ékspor Pasar utama:

    Sagala mérek pihak-katilu atawa gambar ditémbongkeun di dieu téh keur kaperluan rujukan wungkul. Simkuring teu otorisasi ngajual sagala barang bearing dagang misalna.

    Rincian pembayaran:

    • Métode pembayaran: T / T, L / C, PayPal

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !