stainless steel bx Z006A

stainless steel bx Z006A
  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 3000pcs
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NIngbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jumlah modél: bx Z006A

    Ngaran brand:

    Nagara Asal: Zhejiang, Cina (daratan)

    Spesifikasi konci / Fitur Special:

    Bahan: stainless steel + PP
    MOQ: 3000pcs
    kuantitas: 72 lembar / karton

    Ongkos Émbaran:

    • FOB Port: Ningbo
    • Kalungguhan Time: 30 - 45 poé
    • Dimensi per Unit: 34 × 21 × 23 sentimeter
    • Beurat per Unit: 2,7 kilogram
    • Unit per Ékspor karton: 72
    • Ékspor karton Dimensi L / W / H: 90 × 52 × 38 sentimeter
    • Ékspor karton Beurat: 18 kilogram
    • Asia
    • Australasia
    • Sentral / Amérika Kidul
    • Éropa wétan
    • Pertengahan Wetan / Afrika
    • Amérika Kalér
    • Éropa kulon

    Ékspor Pasar utama:

    Sagala mérek pihak-katilu atawa gambar ditémbongkeun di dieu téh keur kaperluan rujukan wungkul. Simkuring teu otorisasi ngajual sagala barang bearing dagang misalna.

    Rincian pembayaran:

    • Métode pembayaran: T / T, L / C, PayPal

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !