Tentang Kami

Pausahaan ieu diadegkeun dina 2014, ayana di Industrial Park basisir Xidian Bandar, Ninghai County Propinsi Zhejiang, Cina, nu nyertakeun hiji aréa leuwih ti satengah hektar, kalawan 52 pagawé, kaasup 1 insinyur senior, 2 peneliti panengah. Ieu utamana ngahasilkeun utensils pikeun babies kayaning botol dahar, cup latihan dibabawa, pacifiers sarta rupa-rupa piaraan botol susu na nipples ect. Produk anu lolobana ékspor-berorientasi.

WhatsApp Online Chat !