teether BX-T019

teether BX-T019
  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Quantity Min.Order: 3000pcs
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    FDA & LFGB Kartun Design  Silicone Baby Teether Silicone teething Kalung

    Detail produk

    Panggil Model: BX-T019

    Jeneng merek: 

    Negara Asal: Zhejiang China (Dharatan)

    Specifications Key / Fitur khusus:

    FDA & LFGB desain woh baby silikon teether silikon teething kalung
    gambaran Product:
    1. Made saka kualitas silikon
    2. Alus lan Highly tahan, non-kelet, anti banyu, Eco-loropaken
    3. Flexible, bendable lan shapeable, iku gampang kanggo resik lan nyimpen
    4. OEM / ODM olèh, werna lan ukuran sing kasedhiya
    5. Quality: saben produk kita wis 100% periksa sadurunge kapal

    Material: 100% silikon pangan bahan
    Warna: sembarang werna sing kasedhiya
    Fitur: anti-rereget, Eco-loropaken, fleksibel
    Packing:
    1) Inner: tas OPP individu
    2) Outer: ngekspor karton
    3) PS: selaras packing uga ditampa
    MOQ: 3000pcs
    Design: desain customer kang Ditampa
    wektu Delivery timbal: 3-5 dina kanggo conto, 10-15 apa dina kanggo produksi massa
    Shipping: kapal segara, kapal udhara utawa nyebut (DHL, UPS, TNT, FedEx)
    kualitas Product: kita digunakake ing kualitas materi kanggo nggawe kabeh produk
    OEM / ODM: loro ditampa
    Services: kabeh nanggepi pitakonan ing 24 jam
    informasi Latest bakal dianyari sampeyan
    Others: hubungi kita kanggo informasi luwih

    Shipping Informasi:

    • FOB Port: Ningbo
    • Lead Time: 3 - 7 days
    • HTS Code: 4202.32.00 00
    • Ukuran per Unit: 6.5 × 5 × 5 Sentimeter
    • Bobot per Unit: 8 Gram
    • Unit saben Ekspor Carton: 500
    • Kaca Carton Dimensions L / W / H: 58 × 50 × 37 Sentimeter

    Ekspor Pasar Utama:

    • Kaca Carton Bobot: 16 kilogram
    • Australasia
    • Central / Amérika Kidul
    • Eropah wétan
    • Mid East / Afrika
    • Amerika Utara
    • Eropah kulon
    • Asia

    Details Pembayaran:

    • Cara Pembayaran: T / T, L / C, PAYPAL

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !