Babagan awake dhewe

Perusahaan iki diadegaké ing 2014, dumunung ing Industrial Park Coastal saka Xidian Town, Ninghai County of Provinsi Zhejiang, China, kang kalebu area luwih saka setengah hectare, karo 52 karyawan, kalebu 1 engineer senior, 2 peneliti penengah. Iku utamané mrodhuksi utensils rare kaya botol dipakani, tuwung training hotspot, pacifiers lan macem-macem jinis pet gendul susu lan penthil ECT. Produk sing biasane kaca tujuan.

WhatsApp Online Chat !