PP bahan pacifier bx-0126

PP bahan pacifier bx-0126
  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Kuantitas Min.Order: 3000pcs
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: NIngbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Jumlah modél: bx-0126

    Ngaran brand:

    Nagara Asal: Ningbo Cina (daratan)

    Spesifikasi konci / Fitur Special:

    • Bahan: PP + silicone
      Ukuran: 30cm
      ngaropéa: Warna
      Dianggo:> 36 bulan
      fitur: lemes, lucu, kualitas luhur
    • Packing: ngaropéa
      pesenan OEM téh wilujeng sumping
      istilah pamayaran: T / T, L / C, PayPal
    • FOB Port: NINGBO

    Ongkos Émbaran:

    • Kalungguhan Time: 15 - 25 poé
    • Asia
    • Australasia
    • Sentral / Amérika Kidul
    • Éropa wétan
    • Pertengahan Wetan / Afrika
    • Amérika Kalér
    • Éropa kulon

    Ékspor Pasar utama:

    Sagala mérek pihak-katilu atawa gambar ditémbongkeun di dieu téh keur kaperluan rujukan wungkul. Simkuring teu otorisasi ngajual sagala barang bearing dagang misalna.

    Rincian pembayaran:

    • Métode pembayaran: T / T atawa L / C, PayPal

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !